Dags att krypa till kojs

Dags att krypa till kojs

VÄLKOMMEN

Selmas hytt & salong

Unikt och mysigt vandrarhem på båt
Vandrarhem

Upplev ett annorlunda boende

Selmas hytt & salong är en vandrarhemsbåt belägen i ett lugnt område strax utanför Uppsalas citykärna, ca 15 minuters promenad från Resecentrum. Gångavstånd till sevärdheter, restauranger, nöjen och institutioner. De rymliga rummen har våningssäng med komfortabla madrasser, fri WiFi, skrivbord och fåtölj. En del rum har utsikt över ån direkt utanför fönstret. Allmänna utrymmen renoverades under 2016. Frukost kan beställas som tillval. Husdjur är tillåtna. Ett unikt och mysigt vandrarhem med vänlig och hjälpsam personal.

Välkomnande

_______________
Vi erbjuder ett mysigt och välkomnande boende. Du tar bara med din packning och vi ordnar resten.

Hemtrevligt

_______________
I salongen serverar vi öl och vin, alkoholfria drycker, kaffe och te. Smörgåsar och enklare rätter. När solen skiner kan du sitta ute på däck och njuta av omgivningarna.

Centralt

_______________
Det är gångavstånd till en mängd sevärdheter, institutioner och resecentrum. Rakt över ån har vi bl a Studenternas idrottsplats och Akademiska sjukhuset.

Få bästa pris

Boka direkt hos oss och var säker på att få det bästa priset.

ÄLSKAD AV GÄSTER FRÅN MER ÄN 80 LÄNDER

Härliga människor – fIna upplevelser

”Underbart mysigt boende mitt i stan. I vår hytt hade vi en våningssäng `sköna sängar`, skrivbord, fåtölj och garderob. Rent och snyggt. Personalen var mycket trevlig och servicen var fantastiskt bra! Frukosten serverades på den tid som vi själva önskade. Kommer absolut tillbaka vid besök i Uppsala. Verkligen ett prisvärt boende mitt i stan och lätt att hitta parkering för bilen i närheten.”

Ulla
Från Tripadvisor

”Bra bemötande, trevlig personal, mycket mysig båt, att ligga vid vattnet men ändå bara kortare promenad in till city och alla sevärdheter.”

Anna
Från Booking.com

“Vilken liten pärla! Fantastiskt mottagande av ägaren Johan med voffsing. Det var fräscht, snyggt, stilenligt, supervälstädat, charmigt, mysigt, extremt prisvänligt, och så himla bäst för en självsamresenär - på ett kast-med-liten-boll-avstånd till slottet, shopping, häng-i-parken och konditori Fågelsången! Vilken WowWeekend.”

Elisabeth
Från Booking.com

“Mysig stämning, härlig inredning, trevligt, bra personal, rent och snyggt, centralt och jag sov otroligt bra! Tipsar gärna andra att boka sig på Selmas Hytt & Salong i Uppsala.”

Marcella
Från Facebook

SVERIGES KANSKE BÄSTA VANDRARHEM.

DEFINITIVT DET BÄSTA I FYRISÅN.

Gemensamma faciliteter

Toalett

Dusch

Kylskåp

Microvågsugn

Vattenkokare

Porslin/bestick

Parkering nära

Hårfön

Rökning förbjudet

Trappor

Bra Wifi

Husdjur tillåtna

Bilder från Selmas hytt & salong

Helt Unik boendemiljö i Uppsala

Selmas hytt & salong

med omgivning

Ingen frukostservering

Med anledning av coronapandemin är en del av vår service begränsad. För närvarande erbjuder vi därför ingen frukost eller annan servering. Vi hoppas få möjlighet att återgå till det normala så snart som möjligt.